Translate

lördag 30 maj 2015

Det socialliberala gänget fortsätter att jaga mamman i Hörby

Malin Lernfelt, Göteborgs Posten har skrivit ett till inlägg i ämnet att tvångsadoptera LVU barn. [1] Hon skriver dessutom att det finns en mob därute som hotar henne och hennes meningsfränden.

Det må vare inte helt omöjligt då dessa debattörer sätter fokus på är ett mycket känsligt ämne. Vilka föräldrar vill förlora vårdnaden och tvingas adoptera bort sina barn?

Fallet den lilla flickan i Hörby som debattörerna håller fram är ett utmärkt exempel på hur Socialtjänsten är en egen stat i staten och följer sina egna lagar. Varken Förvaltningsrätten, Kammarrätten eller Tingsrätten samt polisens åklagare kan stoppa socialtjänsten i Svalöv. Den socialliberala gänget utnyttjar och smutskastar den biologiska mamman som själv också är ett offer, var finns feminismen?
Det som kännertecknar Malin Lernfelt, Jenny Sonesson och Karin Rebas med flera är att man med ett tunnelseende endast lägger vikt och värderingar som gynnar fosterfamiljen. Ett tunnelseende många känner igen från handläggare hos socialtjänsten. Skrämmande är att dessa kvinnor sitter på maktpositioner och klankar ner på en ensam kvinna som själv är ett offer.

Socialtjänsten i Svalöv har återinsatt LVU på flickan, av denna anledning så söker även polisen efter henne. Dessförinnan så fanns inget brott, även då det socialliberala gänget använder uttryck som rövat, slita bort ect. Mamman och flickan gick in i ett konditori för att köpa något, slet hon bort flickan? I veckan kommer Förvaltningsrätten att besluta om socialtjänsten har gjort rätt angående att sätta LVU, om inte, kommer socialtjänsten i Svalöv att acceptera detta? Kommer det socialliberala gänget att acceptera detta? Jag är tveksam, man utnyttjar detta ärende för en agenda samtidigt som vissa i gänget verkar ha god kontakt med både familjehemmet och socialtjänsten i Svalöv.
Läs även:
Den bortförda treåriga flickan från Hörby
Mamman till flickan i Hörby intervjuas
Replik till Malin Lernfelt: Barn är inga ägodelar
Karin Rebas skriver om flickan i Hörby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar